19.5.2005

Maalaisella on

Ajatuksia, jotka saavat blogihenkilön aina hyvälle, pahalle tai ajattelevalle tuulelle, eli ihan niin kuin pitääkin. Varsinkin nyt, ja tekstin aiheuttama punaposkinen hymy syntyi useammasta kuin yhdestä syystä. On hyvä, että joku lastunikkari jaksaa käydä läpi lastumaan lantakasoja ja muita laitoja, ja tiedottaa löydöistään meille muillekin, muuten saattaisi jotkut ilkeät siskot tai elitistiset timantit jäädä ihailematta. Kiitos maalainen!

5 kommenttia:

ill. kirjoitti...

ja minä olen tähän päivään saakka pitänyt hanhensulkaa miehenä! :shock-hymiö:

hanhensulka kirjoitti...

Niin kuin kaikki muukin, sukupuoli on suhteellista ja sijaitsee usein katsojan silmässä eikä välttämättä omassa jalkovälissä;))

Anna Amnell kirjoitti...

Rihmaston keskustelun Hanhensulka vaikuttaa naiselta, jolla on kirja tekeillä. Tässä blogissa ja Kiiltomadossa esiintyvä Hanhensulka vaikuttaa mieheltä, joka käy läpi elämäänsä. Onko nimimerkki Hanhensulan takana aviopari vai nainen, joka kertoo myös isänsä tai muiden vähän itseään vanhempien miesten muistoja?

Pirkko

JM kirjoitti...

Minullekin joku huomautti, että Hanhensulka on miespuolinen, etevä kirjoittaja. Minusta ei kuitenkaan ole loukkaus, jos luulee naiseksi, enkä pyydä anteeksi. Tuo "blogihenkilö" hämäsi, kun olen niin yksioikoinen.

hanhensulka kirjoitti...

Hyvä JM, sinun kaltaisesi kirjoittajan huomionosoitus blogissaan on mieltä kutkuttava kokemus kutsut naiseksi tai mieheksi. Molemmat ovat kai ihmisiin kuuluvia, vaikka miehistä ei ilmaisesti kaikin ajoin olla ihan varmoja. Narsistin egoa (minullahan on oma blogi) ei mikään tietysti silittele yhtä paljon kuin keskustelu omasta identiteetistä!

Nykyisenä aikana henkinen androgyyni olisi turvallisin sukupuoli, mutta sen saavuttaminen ei ole kovin helppoa.