3.6.2005

FW: face-off pattern.

Blogihenkilö ei ollut tajunnut, miksi ei aina saavuttanut sisäistä rauhaa, ennen kuin hänet ohjattiin alla olevaan osoitteeseen:

http://www.getodd.com/duck/alignment.html

5 kommenttia:

Anna Amnell kirjoitti...

Toivon ensinnäkin, että Hanhensulka voi jo paremmin. Lepo tekisi varmaankin hyvää maailmalla lentelevälle Hanhensulallekin.

Toiseksi toivon, että maailman kansat olisivat viisaiden kumiankkojen lailla hyvissä ja rakastavissa väleissä.

Mutta koska historian opetukset jatkuvista sodista ovat vielä mielessä, toivon mahdollisimman vahvaa Eurooppaa. Sellaisessa pieni Suomikin voi säilyä.

Kyproksen sodan ja vallankumouksen kokeminen opetti minulle, että pieni maa jää helposti isompien jalkoihin.

Voi hyvin
toivoo Pirkko, eilisestä alkaen myös Blogisisko

Anna Amnell kirjoitti...

P.S.
Nettiavuttomuuteni vuoksi en pääse jostain syystä tänään muihin kuin näihin blogspotin blogeihin.

hanhensulka kirjoitti...

Kiitos toivotuksista, ehkäpä tästä vielä selvitään.

Nyt käsittelyssä oleva perustuslaki ei olisi taannut nykyistä suurempaa turvallisuutta. Tietysti on vaikea uskoa, että euroopassa vielä sodittaisiin, mutta eipä sitä tiedä mitä Venäjällä tapahtuu. Perustuslain turvapykälä vesitettiin niin, että maat olisivat vain erikseen niin päättäessään voineet tulla toistensa avuksi kriiseissä. Tämä ei olisi ollut riittävä takuu mihinkään ja Suomen olisi joka tapauksessa pitänyt kehittää parempi turva kuin Venäjän nuoleskelu. NATO on ainoa vaihtoehto EU:n omalle vankalle puolustukselle.

Kävi perustuslain miten tahansa, Euroopan selkärangattomiin kansoihin kuten Ranskaan, Belgiaan ja osaksi Hollantiinkin ei Suomen ole syytä luottaa yhtään. saksa ja Englanti ehkä ovat himan toinen juttu.

Pirkko kirjoitti...

Silloinhan pitäisi mennä kipin kapin Natoon.

hanhensulka kirjoitti...

Tai olla menemättä, riippuen siitä, minkälaisen turvattomuuden kansa ja poliitikot sietävät. Toistaiseksi ei mikään pakota siihen, ehkä tulevaisuus antaa varoituksen tarpeeksi ajoissa. Ja voimmehan me aina liittoutua Ruotsin kanssa, onhan sitä ennenkin yritetty sekä käytännössä että teoriassa;))

Isäni on jo liian vanha rintamalle (uudestaan), itse olisin siellä vain tiellä ja poikiani ja pojanpoikiani en sinne laittaisi. Monilla muilla äideillä ja isillä taitaa olla samanlainen tilanne.