13.7.2005

Hyveelliset ja paheelliset matkustusmuodot


Täytyy tietysti olla tarjolla hyvää palvelua vaativille matkustajille. Kaikki tuntevat Virgin-lentoyhtiön, jonka perustaja on englantilainen Richard Branson. Sen sijaan blogihenkilölle, vaikka alan henkilöitä onkin, on jäänyt täysin tuntemattomaksi kuvan toinen lentoyhtiö, mielenkiintoiselta ja tavallaan houkuttelevalta nimeltään Slut. Tosin koneen väritys viittaisi kovasti johonkin tutumpaan lento-operaattoriin, ehkäpä entinen belgialainen lentoyhtiö, Sabena, voisi tulla kysymykseen koska kone näyttäisi olevan Belgian lentokonerekisterissä (OO-tunnus). Nykyisenä digitaalivaloukuvauksen aikana ei näihin kuviin oikein voi luottaa, vaikka internet tietysti muuten on täysin luotettava tiedonlähde, niin kuin kaikki nämä blogitkin osoittavat.

Joka tapauksessa kaunis ja matkustajien parasta ajatteleva kuva. Muuten, matkustajien kanssa ei ole leikkimistä, ja ilmeisesti bussinkuljettajat ovat paljon lentokoneiden kuljettajia rikkaampia, ainakaan blogihenkilö ei ole kuullut lentokoneista tällaista tarinaa.

Ja tähän sopiikin vielä pikainen aforismi:

Tiedon ja todellisuuden välinen suhde on samanlainen kuin tarinan ja kirjaimien. Ja ajatteleva mieli on aina niiden välissä.

Ei kommentteja: