12.7.2005

Kuopiolaisia UFOja

(Kuva Kuopiosta kirkkaana aamuna
13.7.2005 kello 0230)


Tullaan kuulemma käyttämään Kuopion kaupungin esittely DVD:llä ja blogihenkilö sanoo tähän, että aivan oikein. Kuopiolaiset ja UFOt ovat selvästi samalta planeetalta, Jos katsot esimerkiksi Velj’mies patsasta sillä silmällä, huomaat, että ei patsas ole tästä maailmasta.

Kuopio on muutenkin vilkas ja kansainvälinen kaupunki. Todistuksena tästä Arvoisa Lukija voi ihailla tätä vilkasta ja huolellisesti arkistoitua kuvasarjaa, toivottavasti katsoessa ei mene pää sekaisin huimaavan liikkeen vuoksi.

Niin että nyt kaikki joukolla Kuopioon kesälomaa viettämään, katselemaan UFOja ja harjoittelemaan savvoo. Olisihan kaikkien osattava englannin lisäksi ainaki yksi vieras kieli, ja savolaiset olisivat herkkiä opettamaan ja kertoisivat muidenkin asioiden oikean laidan siinä samalla.

17 kommenttia:

Sedis kirjoitti...

Melkein kyynel tulee silmään, kun juuri eilen peruutin viikonloppumatkani Savon sydämeen, Pielavedelle.

Suku saa juhlia tämän kerran ilman minua.

karpalo kirjoitti...

Huomaatko Sulka että sun blogisi pursuilee lukijoita joilla on sukujuuret savon sydämmessä ja varsinkin Pielavedellä :)Miten mä muistelen että blogisiskonkin suku tulee tästä kauniista kunnasta.

hanhensulka kirjoitti...

Karpalo, se on tietysti suuri kunnia, kaikki parhaat ihmiset Suomessa tietysti tulevat Savosta, niin kuin se kuuluisa nykyinen puolustusministerikin, no mikäs sen nimi nyt...

Muuten näyttää siltä, että Sedis joutuu oman bloginsa kuvien mukaan hukuttamaan matkustustuskaansa oikein konjakilla. Kyllä luulisi sukujuhlien Pielavedellä voittavan kaikki muut kulttuuritapahtumat. Mutta Sedis on selvästi "antanut pelotta periksi tukahdutetuille yllykkeilleen" ylenkatsoa sukuaan ja viettää aikaansa "nauttien 'suuruudestaan'" hieroen olkapäitään kuuluisuuksien kanssa Piippolaa myöten, "ja päästää tunteensa purkautumaan joka taholle näyttämöelämän suurissa vaihtelevissa kuvaelmissa". NO, kateeksi tietysti käy:))

Karpalo kirjoitti...

Voi herran tähden. Miten mä olen tunkenut tonne mun sydämeen kaksi ämmää. Luoja. Viittisitkö Hanhensulka vähän editoida sitä mun kommenttia, kun hävettää muuten niin pirusti. :)

hanhensulka kirjoitti...

Ei voi kuin deletoida tai valittaa, joten jätetään siihen. Lukijat ajattelevat, että sinä huumorimielessä sen tiet.

karpalo kirjoitti...

Joo, niin jattelevat, varsinkin tän keskustelun jälkeen. :)

hanhensulka kirjoitti...

Joo, ehkä selitetty vitsi ei tosiaan toimi oikein hyvin. Mutta näkevät myös, että sinä itse sen huomasit. Ja toivorikkaimmat näkevät lisäksi, että sinun sydämees mahtuu kaksi ämmääkin, äijien lisäksi.

karpalo kirjoitti...

Sinne mahtuu ihan mitä vaan. ;)

vanha hapan marja kirjoitti...

Veljmies linkkisi vei "ei minnekään" Jos veljmies ei ole tästä maailmasta, niin ei ole kyllä se kauppahallin toisella puolella oleva siskotyttökään. :)

hanhensulka kirjoitti...

Nyt toimii. Toimi myös aikaisemmin testatessa, mitä lienee tapahtunut sen jälkeen.

Anteeksi vanha hapan marja kymenlaaksosta.

hanhensulka kirjoitti...

Piti vielä, että mitäs minä niistä kuopiolaisista sanoin, ufoja kaikki tyyni.

ill. kirjoitti...

ehkä linkki ei kymenlaaksolaisille vain toiminut. ei mullakaan meinaan eka kerralla mutta osasin etsiä tietysti kuvan itse, vieressä oli se etsi-laatikko ja siihen vain veljmies patsas.. se näyttää muuten ihan Grizzlyltä joka kalastaa kaloja kauniiden Rockyjen vaahtoavassa koskessa.....

viime kesänä jäi muuten kuopio katsomatta kun tuhlaantui matkan varrella aikaa vessojen puutteessa puskissa hyppäämiseen, ja satoi vettä, ja piti vielä samalla reissulla käydä ostamassa astioita kermansavesta. ja seuraavaa kesää saimaalla saa odotella aika pitkään ellei kymmeniä vuosia-

hanhensulka kirjoitti...

VAi oli saksalaiset herkut panneet mahan semmoiseen kuntoon, että täytyi yhtenään suomalaisilla maatiaisruoilla hypätä puutteessa puskissa. Ei pidä syödä mämmiä tai kalakukkookaa, jos vain satunnaisesti käy; ne vaativat kovaa harjoitusta grillissä mustaksi poltetuilla ja rasvaatihkuvilla lenkkimakkaranpätkillä. Huh. Ehkä se Berlusconi kuitenkin...

Karpalo kirjoitti...

Nyt toimii täälläkin.

Joo, ufoja ovat, esim Spede, Lasse Lehtinen ja eduskunnan puhemiehehn puoliso Päivi muutamia mainitakseni.

Anonyymi kirjoitti...

Ja tuo tuolla taustalla taivasta tavoitteleva, sitä kutsuttiin/kutsutaan kai vieläkin, sen pystyttäneen rakennusliikkeen mukaan 'Piispasen mulukuksi', se sai sen nimen jo alkaessaan kohota.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kun sitä kohden mennään kävellen jäähallin ja koulujen takaa tullaan abstraktille veistokselle
joka on suanu nimen "Jiätyneet kalsarit".

hanhensulka kirjoitti...

Piispasen mulukun olisin kai tiennytkin, taideteos Jäätyneet kalsarit on sen sijaan jäänyt oppimatta, vaikka joskus hiihtäessä on omissakin jaloissa sellaiset olleet, kun on täytynyt pysähtyä tupakille - nyt en enää polta, tai ainakin yhtä kylymältä tuntuvat.