8.9.2005

Aivojen poimut


a niissä esiintyvät kuviot olisivat mielenkiintoisia nähtäväksi. Omalta osaltaan tätä ei ilmeisesti voi oikein helposti toteuttaa, ellei suorita omaa lobotomiaa, ja mihinkäpä sellainen sitten auttaisi. Tämä tehty testi on ilmeisesti tarkoitettu kuvaamaan abstraktimpaa aivokuviointia. Tiedä sitten mitä tämäkin todellisuudesta sanoo, ehkä sen, ettei näitä testejä pitäisi aikansa tuhlaukseksi tehdä.


Your Brain's Pattern

Your mind is a multi dimensional wonderland (yeah, right, kumpa olisikin!!), with many layers. You're the type that always has multiple streams of thought going (ja kaikki vääriin suuntiin).
And you can keep these thoughts going at any time.
You're very likely to be engaged in deep thought - and deep conversation.
(Hei, tämähän on parempi kuin horoskooppi!!!)
You Are 30% Weird

Not enough to scare other people...
But sometimes you scare yourself.Ja sitten vielä uutta tietoa siitä, mikä blogihenkilö oli edellisessä elämässään. Ei hyvältä näytä:

In a Past Life...

You Were: A Banished Cannibal.

Where You Lived: Ireland.

How You Died: Killed in Battle.

5 kommenttia:

Cara kirjoitti...

Dear blog person,
I recognized your brain, that’s you -- your mind truly is a wonderland, stimulating to visit. Hmm, I almost see the ancient Irish-person in your ice-blue eyes. (Guess what, I’m more weird than you, but not as weird as I thought.)

hanhensulka kirjoitti...

Hi Cara, what a lovely name, and thanks for visiting and marking my blog. One tends to expect oneself to be weirder than one actually is. Perhaps because weirdness and creativity are thought, or perhaps wished, to be expressions of the same thing. But hey, nobody is perfect, not even a perfectly weird person;))

And by the by, my eyes are grey!

Cara kirjoitti...

Sorry, didn’t mean to flatter myself to be weirder than what my brain capacity allows ;)

Harmaat silmät! Ah, yritin vain kuvitella mikä olisi irlantilaisen prototyyppi korpinmustan tukan ja valkoisen ihon ohella ja ajattelin, että kenties jäänsiniset silmät.
(En pelkästään pistäytyisi vaan jäisin melkein asumaan tähän blogiin, jos saisin aikakeijulta kopallisen ikiomaa aikaa.)

hanhensulka kirjoitti...

Sorry, Cara, ei ollut tarkoitus tarkoittaa mitään negatiivista outoudessa ja luovuudessa. Pelkät sanat ymmärretään niin helposti väärin.

Irlantilaisissa on paljon vaaleita ja punatukkaisia, ovat sellaista sekoitusrotua, niin kuin kai me itse kukin (taitavat olla kuitenkin eurooppalaisista kauimpana suomalaisista geneettisesti, saamelaisia lukuunottamatta). Tummuus Irlannissa on kai vasta Voittamattoman Armadan sotilaiden ja merimiesten ajalta peräisin, eikä niinkään ominaista irlantilaisuudelle.

Toivottavasti aikakeiju myöntää aikaa, että ehdit ainakin käväisitä, vaikka olet tervetullut vaikka pitemmäksikin aikaa, sinulla ei näytäkään olevan omaa virtuaalikotia, näkyvillä.

Cara kirjoitti...

Juu, olin juonessa mukana, en pelkkien sanojen varassa. Note: juonimisen symboli ;)
Vaikka totta: netissä sanat esiintyvät vähän yksitotisina.

Jännää tietoa(?) irlantilaisista. En ole geenikarttoja tutkinut, ja historia armadoineen on hutelolla muistipohjalla, mutta totta puhut, irlantilaisia on moneksi. Mistä tuli mieleen vitsi suomalaisista:
- Miten tunnistaa suomalaisen ulkomailla? - Siitä, että hän tuijottaa kengänkärkiään. - Ja ekstrovertin suomalaisen? - Hän tuijottaa naapurin kengänkärkiä.
(En kyl yhdy yleistyksiin, mutta nauruun voi yhtyä.)

Pelkään pahoin, että oma aikakeijuni kuluu kitsaaseen keijusukuun: Nihilus Pihtimus Maximus...

(Ei ole Caralla omaa virtuaalikotia -- käy kyläluutana loisimassa muiden pesissä).