30.10.2005

Elokuvista

ei uskalla kovin paljon puhua niin kauan kuin tämä blogi on olemassa. Sama pätee tietysti kirjallisuuteen niin kauan kuin tämä, tämä, tämä tämä, tämä, tämä ja tämä ovat täällä. Ja elämästä puhumista ei oikein uskalla yrittää niin kauan kuin tämä, tämä, tämä ja tämä puhuvat siitä kaiken oleellisen. Runoista ei uskalla sanoa mitään, ja filosofiasta vielä tätäkin vähemmän.

Eli ei oikein uskalla puhua mistään. Näin ollen onkin sopiva aika ryhtyä testailemaan itseään. Elokuva-testi löytyi Dionysoksen keväässä sattumalta vierailleen Through the looking glass'n kautta. Tulosta tutkittuuan blogihenkilö voisikin nimetä elämänsä tarinaksi sen, että - kuten näkyy - seksi on henkilön elokuvissa niin kuin kai pääosin oikeassakin elämässä mind-fuck-linjalla.


You scored as Artistic. Congratulations, you scored Artistic. You're looking for the unique movie in the bunch. You've probably watched a lot of movies that nobody has ever heard of, and good for you. You also know good filmmaking when you see it. You just get it, no questions asked. Check out: Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Amelie, Garden State, Lost in Translation.

Artistic

70%

Mindfuck

60%

Sci-Fi/Fantasy

55%

Sadistic Humour

50%

Drama/Suspense

50%

Mindless Action Flick

45%

Romantic Comedy

30%

Movie Recommendation.
created with QuizFarm.com

4 kommenttia:

ill. kirjoitti...

en minä tiedä mitään elämästä. kunhan vaan leikin itsekseni ja kuvittelen asioita.. ^^.

vilmi:
sci-fi/fantasy 75 %
artistic 70%
mindless action flick 70%

oikeastaan aika hyvin kuvaavaa.

kun muutaman päivän intensiivisen luomisen jälkeen palaa tänne blogosfäärin kankareille niin on ihan pihalla kaikesta..

hanhensulka kirjoitti...

Tietysti tiedät elämästä, sinähän elät. Jotenkin hyvin tosiaan kuvaa minunkin kuvitelmaani, siis itsestäni, turvallista keskitien kulkua näyttää olevan. Ja elokuvasuositus Lost in translation? Pettymyksellä ei ole rajoja, odotin vähintään Catch 22:ta tai parhaassa tapauksessa Seitsemää sinettiä.

Täällä blogimaailmassa toivutaan hiljalleen hesarin täsmäohjuksen tuhoista! Tai siis ainakin tällä noodilla.

Kirsti kirjoitti...

Voi voi, menee aika tylsäksi bloggaaminen jos mistään ei voi enää puhua ja kaikki nämä testit ovat minusta äärettömän tylsiä, niin että kannattaisi varoa kyllä niistäkin kirjoittamista.

hanhensulka kirjoitti...

Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja kirjoittaa vaan.

Testit ovat ihan mukavia harmittomia välipaloja, joistakin saa jopa itsestään tietoja, jotka saattavat yllättää - positiivisesti tai negatiivisesti ja kilahtaa todentuntuisesti:))