12.10.2005

Korento-yhtyeen albumi tuli myyntiin tänään

ja Juha K. Korento ja muut pojat, Rumpali-Kannu, Basisti-Harri ja Kitaristi-Ilkka lähtevät heti kiertueelle, niin kuin pitääkin, hiiltä on puhallettava kovaa mutta hellästi. Yleisö odottaa jo sydämet kuumina!

Korennon omalla sivulla kerrotaan asiasta vältellen turhaa vaatimattomuutta näin:

"Tervetuloa TANDEMLENNOLLE!
Fellows, countrymen and -women! Tämä päivä on suuri askel Korennolle ja suuri askel ihmiskunnalle: Korennon debyyttialbumi Tandemlento julkaistaan tänään. Sen kunniaksi Korento lähtee levynjulkaisu
kiertueelle, joka käynnistyy Turun Onnelasta huomenna (13.10. toim. huom.). Korentoaiheisia juttuja löytyy muun muassa tänään Keskisuomalaisesta, perjantaina Avusta ja Nyt-liitteestä, sekä ensi viikolla ilmestyvästä Rumbasta. Korento toivottaa Sinut tervetulleeksi sekä Tandemlennolle että keikoille!"

Blogihenkilön sydän sykkiin lämpimästi tietysti kaikille albumin kappaleille, ylimääräisiä hypähtelyjä tulee tällä hetkellä erityisesti loppukolmikon mukana: Ihmistadetta, Keidas ja albumin pohjimmaisena akustinen, luutun ja pianon makuinen, Juha K:n ja Tuottaja-Raken yhteistyönä syntynyt Hyvästi NYC. Mutta huomenna saattavat muut kappaleet mennä edelle. Keitaassa vieraillaan todella aidon rokin juurilla, joka mätkäyttää mukavasti herkistyneet musiikkineuroonit neonvaloiksi.

Korennoltahan on julkaistu kolme hittisinkkua tämän vuoden aikana: Kaksi hylkyä, Magneettista voimaa ja viimeisimpänä Pieni muru hiekkaa.

Albumin tuotti Rake ja Inkfish, ja julkaisi EMI.

Ei kommentteja: