30.10.2005

Oman työnsä arvon

rahassa mitattuna, tietää tietysti jokaisen kuukauden lopussa tai alussa, milloin sitten saakaan kohtuuttoman pientä tai suurta palkkaansa nauttia.

Bloginsa rahallisen arvonkin voi helposti laskea. Suuressa rahapulassaan blogihenkilö ajatteli, että blogin myyminen olisi hyvä ajatus. Arvoisa Lukija voi allaolevasta vetää asiaankuuluvat johtopäätökset.


5 kommenttia:

Herkku kirjoitti...

Kohtalotoveri ilmoittautuu! o/

Joko meininkini on todella näin köyhää tai sitten tein tuossa jotain väärin. Mahdollisuudet ovat ne legendaariset 50-60.

hanhensulka kirjoitti...

Itse olen vähän aina epäillytkin, että tuon arvoista tämä "työ" taitaa olla. Joskus on lähellä lopettaminen (se on kuulemma normaali tunne bloggaajalle), onneksi olen perustanut muita blogeja, joilla voi sitten purkaa turhautumiaan;))

Sinulla on muuten mielenkiintoinen blogirypäs. Minähän olen itseasiassa myös kasvissyöjä.

Kovin olet kuvista päätellen tutunnäköinenkin.

Karpalo kirjoitti...

Tämähän vaan todistaa sen että parhaita asioita ei saa rahalla. Eikä varsinkaan Tärkeimpiä asioita. :)

hanhensulka kirjoitti...

Näinhän se on, vaikka tietysti, jos olisi oikein rahaa tosissaan tarjolla niin...

Onhan noita blogimainoksia aika monissa jo ollut jonkin aikaa. Mitenkähän mahtavat tuottaa ja lienevätkö muuttaneet vapaaehtoista toimituspolitiikkaa;))

Muuten rihmastolaisille, jos ette ole Ruun blogilla käyneet (hän tästä sanoi), niin Rihmastolle tulee marraskuuksi kirjailija Ahti residentiksi!

albanian kirjoitti...

i recommend you check albanian music