18.11.2005

Lukijamäärät

askarruttavat muitakin kuin lastunikkareita ja päreenpitäjiä.

Dilbert'illä on ehdotus siitä, miten lukijoiden määrän saa näyttämään suuremmalta (ainakin omassa mielessään).

5 kommenttia:

Blogisisko kirjoitti...

Olen tässä ihaillut näitä blogejasi. Näyttävät oikein kauniilta.

hanhensulka kirjoitti...

Kiitos Blogisisko. Olen tehnyt samaa sinun monilla sivuillasi. Ja lukenutkin niitä mielenkiinnolla:))

Blogisisko kirjoitti...

Hanhensulka, mikä ihmeen blogipohja tämä on? Onko tämä niitä "muita", joita Blogger suosittelee edistyneille? Jos asia on salaisuus, jätä toki vastaamatta. Vielä kysyn kuitenkin: Miten olet saanut aikaan kategoriat? Sillä monimutkaisella tavallako, jonka Blogger neuvoo?

hanhensulka kirjoitti...

Pirkko, template on sivun alareunsassa näkyvästä osoitteesta ja nimeltään K1 ja on tosiaan niitä "muita".

Luulin, että sen asentaminen olisi helppoa, mutta näin ei ollut, vaan näpertelyyn meni paljon aikaa - eikä ole vielä edes kokonaan tehty. Esimerkiksi Prospero ehdotti, että teksti voisi olla suuremmalla fontilla ja harkitsen sitäkin parhaillaan kuten joitakin muitakin muutoksia.

Oma tietokoneeni on vieläkin viallinen enkä lainakoneella viitsi kaikkea tehdä, mm. kaikkia työkaluja ei ole käytössä.

Jos tarkoitat kategorioilla sivun yläkulmassa olevaa nimeä, niin se tulee eri sivujen nimistä. Kysymyksestäsi sain idean ja muutan kunhan ehdin tämän jotenkin enemmän kategoriamaiseksi.

Linkkiportissa kategoriat ovat bloggerin otsikoita, jotka olen määrännyt kaikki pysyvästi näkyviksi settings'in ao. parametreillä. Tarkoitus on, että ne ovat sivulla siinä siten, että viimeiseksi päivitetty listan osa on ylimpänä.

Pirkko kirjoitti...

Linkkikategoriasi ovat siis lukuja, postauksia? Niin minullakin on nettimuistikirjassa, samoin lastenkirjallisuusblogeissa. Mutta siinä näyttäisi olevan se ongelma, että kun johonkin kohtaan lisää tekstiä, kaikki muukin toistuu, siis annetut linkit. Eikö sinulla ole enää sitä ongelmaa? kysyy Forresta Gump.

Jotkut olivat painelleet lippua blogissani (=blogissa on sopimatonta sisältöä). Muuta "sopimatonta" ei löytynyt kuin tuo mainittu. Olen ajatellut siirtää nettimuistikirjani muualle. Vuodatuksessa kategoriat toimivat hyvin, se sopisi siis erinomaisesti linkkiluetteloksi. Maksullisissa on erinomaisia mahdollisuuksia, mutta ei niitä raskisi pitää kuin yhden.

Bloggerissa on mahdollisuus saada pitkä luettelo entisistä kirjoituksista, mutta minun aivoni eivät ole vielä suostuneet omaksumaan sitä, miten se käy.)