21.1.2006

Joe-poika Singaporesta,

tai jotakin senkaltaista muistuu mieleen nuoruudesta tai lapsuudesta. Ja vanhemmalta ialta muistaa taas hyvin Singapore slingin, joka ei ole vain hyvan makuinen vaan hyvan nakoinenkin, vaikka vaaleanpunainen ei ehka vaikuta erityisen miehekkaalta edes korkeassa lasissa.

Tanaan on jatkoyhteydelle kuitenkin niin kiire, etta Raffles-hotellissa ei ehdi edes pistaytya ja slingit jaavat nain ollen nauttimatta. Changin lentokentan Cactus-baarissa toki ehtii kaataa kurkusta alas yhden huurteisen tiikerin, ja sitten jatkamaan matkaa.

Tanne paasi Melbournesta 6.5 tunnissa. Pariisiin Air Francella vasta lahes 14 tunnin kuluttua. Hanhenkin sulat taitavat noin pitkasta matkasta porroytya. Tervetuloa Euroopan pakkanen ja kurainen talvi - ja auringon ikava.

3 kommenttia:

Syrinx kirjoitti...

Joe tai Jorkka Singaporesta on muistaakseni Aku Ankan klassikoita, papukaija joka kävi sotaa Akun kanssa kapteenin paikasta kun piti oikeastaan hakea lemmikiksi.

Hanhensulka kirjoitti...

Syrinx, sinulla onkin hyvä muisti. Nyt muistutettuna muistan minäkin, että aku ankkahan tämän Joe-pojan tosiaan julkisti. Nopea etsintä löysi tämän vuodelta 1954 ja klassikkopiirtäjä Carl Barksin aikaansaannokseksi.

Hanhensulka kirjoitti...

Täytyy varmaan taas etsiä uusi pohja. Keskustelu näyttää tällä blogipohjalla olevan todella hankalaa. Nytkin tähän laittamani vastaus näyttää hävinneen taivaan tuuliin.