4.2.2006

Kansatieteilyä

Seuraan puolijatkuvasti Elore-lehteä, jota julkaisee Suomen Kansantietouden Tutkijain Seura ry. Ja jonka hostauksen hoitaa Joensuun Yliopisto.

Futura-tietoutta etsiessä tuota edellistä postausta varten sattui silmään myös kansatieteilijän desktopilta -blogi. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Ja mainitaan vielä monipuolinen, kulttuurinen Luksus* -blogi, jota kirjoittaa Sarno Ojell Etu-Töölöstä.

Agora - Ihmisen ja Teknologian Kohtauspaikka on Jyväskylän yliopiston ylläpitämä teknologiasaitti.

4 kommenttia:

Blogisisko kirjoitti...

Hei!
Tämä on testi. Toimiiko sinun blogisi? Minun blogistani katoavat jutut, jotka kirjoitan sinnen, samoin kommentit. Ne näkyvät vähän aikaa, voin jopa tulostaa jutun, mutta se katoaa sitten. Mysteeri.

hanhensulka kirjoitti...

En ole huomannut, täytyypä kokeilla.

Blogisisko kirjoitti...

Minun koneessani ei näy yhtään kommenttia, laatikko on tyhjä, mutta 49 Median kautta näin sinun kommenttisi. ??

hanhensulka kirjoitti...

Olen tainnut nyt jo laittaa kolme tai neljä kommenttia sinne sinun laatikkoosi, ne olivat siellä ja yht'kkiä hävisivät. Aikaisemmin sinun templatessasi voi näytön päivittää klikkaamalla yläreunassa olevia kuvia, nyt niitä ei voi klikata. Oletko muuttanut jotakin templatessa tänään. Ja jos olet, tallensitko aikaisemman templaten ennen muuttamista? Ja jos tallensit nyt olisi ehkä aika ottaa se vanha käyttöön.