12.2.2006

Metsäpalo, niin kuin bush fire, leviää aina paremmin, jos puhaltaa kuuma tuuli

Profeetta Muhammedin kuvista syntynyt kohu leviää kuin australialainen bush fire.

Kuuma ilma, jota asiasta molemmin puolin uskontojen välistä rajaa kehitetään, pitää välillä vain entiseksi, vuosisatoja kyteneeksi hiillokseksi laantunutta tulta liekeissä. Palokuntia ei paikalle päästetä.

Kuva: about

Tärkeimmässä mediamaailmassa, Blogistaniassa, lähestulkoon jokainen bloginpitäjä on sanonut asiasta painavan sanansa, ja kaikki painavat sanat on jo kai tullut sanottua. Osapuolet, Blogistaniassa siis, näyttävät asettuneet kolmeen selvästi erottuvaan leiriin: kuumasanaisiin muslimien ymmärtäjiin, kuumasanaisiin sananvapauden ymmärtäjiin ja agnostikkoihin-epäilijöihin-välinpitämättömiin, joiden suusta purkautuu välinpitämätöntä kuumaa ilmaa.

Hyvin tieteellinen ja tarkka tutkimukseni, error margin +/- 3.65 %, osoittaa, että ryhmät ovat kuta kuinkin saman suuruisia. 1/3 ihmisistä näyttä kannattavan kutakin Muhammed-leiriä. Tämä on epäilyttävän lähellä presidentinvaalien lopullisia tuloksia: Halonen 1/3 +1 ääni; Niinistö 1/3 -1 ääni ja nukkuvat-protestoijat-äänestyspäivänäliianaikaiseenjuopuneet 1/3 äänistä.

Niskakarvoja nostattavasti huomaan yht’äkkiä löytäneeni uuden yhteiskunnassa vaikuttavan luonnonlain ja postuloinkin Hanhensulan n:ännen lain, että:


tämä sama lopputulos saavutetaan kaikissa ns. vapaissa vaaleissa,
joissa vastakkain on vain kaksi ehdokasta, ja tämä tulos ei ole riippuvainen
siitä, missä ns. vapaassa länsimaassa vaalit järjestetään.Vaistomaisesti tietysti tiedän, että niiden ’toisten’ maiden vaalit ovat joka tapauksessa korruptoituja, joten niistä ei sen enemäpää.

Muuten ja pelkästään reunahuomiona lehdistö näyttää jakautuneen melko tasan vain kahteen leiriin: katuviin-anteeksipyytäjiin, eli niihin, jotka julkaisivat kuvat hetken innostuksesta, ja vahingoniloisiin, eli niihin, jotka eivät löytäneet kuvia ehtiäkseen julkaisemaan ne hetken innostuksesta, ja nyt helpottuneina vinoilevat kilpailijoilleen, joilla oli parempi onni kuvien löytämisessä. (Huom: ns. kulttuuriehtiä ei lasketa kumpaankaan ryhmää, mutta, vaikka niitä onkin kai noin 1/3 kaikista julkaistuista lehdistä, niitä ei kukaan kumminkaan lue, joten ne voidaan jättää huomiotta puhuttaessa massamediasta, mass media.)

On vaikea sanoa sunnuntaiaamun nuokkuvassa mielentilassa mitä tämä kaikki tarkoittaa.

Mutta lienee itsestään selvää, että meidän, ns. vapaiden lansivaltojen, vaalien tulokset määritetään muuten kuin ääniä laskien. Kuka nyt tosissaan viitsisi käsin ja yksitellen laskea esimerkiksi runsasta kolmea miljoonaa suomalaista ääntä, taikka laskea viikko tolkulla floridalaisten ääniä.

Ja teoriani yksinkertaisena, itsestäänselvänä ja ainoana mahdollisena selityksenä onkin, että jossakin päin Suomea, on joukko harmaita miehiä (mukana olevat harmaat, kovaääniset naiset lasketaan myös miehiksi), harmaissa puvuissa, huoneessa, jossa on harmaat verhot ja harmaat matot, ja harmaita, paksunahkaisia sohvia, joilla istuu samanlaisia miehiä, polttamassa sikaria naama harmaana.

Ja he heittävät arpaa, ja antavat voittajalle 1/3 +1 ääntä ja toiseksi tulleelle 1/3 -1 ääntä, ja käskevät televisiotoimittajien kutsua protestoivaa 1/3:a äänestäjistä nukkuviksi ääliöiksi, jotka eivät demokratiasta mitään ymmärrä, ja jotka saavat syyttää itseään, jos vaalien tulos ei heitä miellytä.

Lopuksi ja mielen piristykseksi tähän viereen vielä pilakuva, jonka on julkaissut piirtäjä nimeltään Bokbluster, jossa tämä näyttää kuinka CNN julkaisi profeetta Muhammedia kuvaavat piirrokset halussaan suojella Muhammedin identiteettiä. Kuva on kopioitu täältä vasten uuden sananvapauslain selvää sanaa.

Bokbluster sanoo saitillaan näin:

If the cartoons are a distortion of Muhammad then CNN has distorted a
distortion. Guess we'll never know what all the fuss was about.


Bokblusterin mukaan ainoa amerikkalainen lehti, joka julkaisi Muhammedin kuvat on Philadelphia Inquirer. Editor&Publisher paljastaa täällä selityksiä, joita muut lehdet antoivat julkaisemattomuudelleen. Ja täällä on tietoja muista suurista amerikkalaisista tv-yhtiöistä.

Mehän muistamme, että amerikkalaisista 80 % ilmoittaa uskovansa Jumalan olemassa oloon, kun Euroopassa vastaava luku vaihtelee maittain, mutta on kai noin 33 % (hetkinen!!?)

Ei kommentteja: