1.4.2006

Virheen korjausta ja haamua

Täytyi korjata tuossa edellisessä lastussa ollut virhe, joka pisti tietysti jälkikäteen silmään kuin teräväkyntinen sormi.

Ettei aivan haamuksi jäisi, laitetaan tähän vaikka pätkä Pentti Saaritsan tritonuksesta (Kirjayhtymä, 1976)

Hyvässä runossa on hiljaisuus
niin kuin suuhun sullottu tutti
lapsuus
ja sen miljoona ääntä

4 kommenttia:

Anna Amnell kirjoitti...

Hei!

En ole ehtinyt lukemaan vielä viime kirjoituksiasi, jotka ovat varmaankin yhtä kiinnostavia kuin entisetkin.

Narsistinen kysymys: miten voin saada uuteen blogiini eli Blogisisko 2.een jätetyt kommentit näkymään? Blogipohja vaikuttaa vähän samantyyppiseltä kuin tämä Sinun blogiesi pohja.

Hyvää kevättä!

Pirkko

Anna Amnell kirjoitti...

Hyviä olivat viimeisimmät juttusi. Olen varmaankin ratkaissut pienen ongelmani ennen Sinun paluutasi työpöytäsi ääreen.
Minusta tärkein kysymys Suomen politiikassa on nykyään turvallisuus. Ei pidä sulkea silmiään maailman todellisuudelta. Tämä on pieni maa, jossa on ihmisiä yhden suurkaupungillisen verran.

juha kk kirjoitti...

Ahaa, turvallisuus... eli Natoon sitten vaan, sitäkö tarkoitat Anna?

ill. kirjoitti...

mielestäni diplomatian pitäisi aina mennä turvallisuuspolitiikan edelle, noin tuohon aa:n kommenttiin kommenttina, konflikteja tulisi välttää viimeiseen asti sen sijaan että panostetaan alunperinkin raskaaseen puolustusjärjestelmään joka saattaa jopa itsessään provosoida konfliktien syntymistä.

ikävä kyllä maailman todellisuus on egotrippeilevien suurmahtien typeryyksiä ja niiden seurauksia pullollaan, mutta tulevaisuuden ei tarvitse olla samaa - pikemminkin se ei saa olla tätä samaa. kukaan ei tule yksikseen toimeen. yhteistyötä voi ja pitäisikin oppia.