31.5.2006

Mr. Lordin Monsterimaa

Kuva: Lumisen Lordimaan kauneimmat, vapise Joulupukki

Tuossa oikeassa paneelissa juoksevista YLE-uutisista luen, että Mr. Lordi, yhdessä muiden yrittäjien kanssa perustamansa Monsterica Oy:n nimissä, suunnittelee Monsterimaan perustamista Rovaniemelle. Tämä on tietysti kaikille kauhun ja hirviöiden ystäville suuri uutinen ja sille on toivottava vielä parempaa menestystä kuin joulumaayrityksille.

Monsterimaa saattaa saada tiloja jopa joululuolasta, mikä ei olisi ollenkaan yllättävää. Onhan Joulupukki ensi kertaa nähtynä lapsosille vähintään yhtä pelottava kuin Mr. Lordi orkesteritovereineen näyttää olevan Suomen luterilaisen kirkon papeille kuten Saaran blogi kertoi eilen (30.5: Voi kauheeta. Ihan kauhee juttu.).

Joulupukista tulikin mieleen yksi omakohtainen partiolaisena, 16 vuotiaana, tehty joulupukkikierros, jonka viimeisillä vierailuilla joulupukki ja mukana ollut tonttu huojahtelivat tarjotuista joulujuomista yhtä paljon kuin jotkut vierailujen aikana nähdyt ja juolumieltä "täynnä" olleet perheenpäätkin. Mutta mitä sitä ei partiohengen ja yhteisen hyvän nimissä tekisi, varsinkin noin nuorena ja viattomana.

Blogihenkilö, siis tämän lastumaailman ”minä”, pyytää vaatimattomana narsistina Arvoisaa Lukijaa muistamaan, että tämän suuntainen (tietysti vaatimaton) ehdotus oli tarjolla ensimmäisenä (?) tässä blogissa 22.5, lastussa nimeltä Lordi ja Da Vinci koodi.

5 kommenttia:

Rauno Räsänen kirjoitti...

Okei. Mitä monsterimaahan tulee, niin sä olit eka.

Saara kirjoitti...

Niin justiinsa.

Hanhensulka kirjoitti...

Win some, lose some:)

SL kirjoitti...

Haaste. "Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi."

Hanhensulka kirjoitti...

Kiitos haasteesta, yritän parhaani