29.5.2006

Olen liberaali!


Tämä testi täytyi tehdä sekä yllättäen keskustalaiseksi osoittautuneen Blogisiskon esimerkkiä noudattaen että omasta mielenkiinnostakin. Ja tulos ei ehkä ollut yllätys.

En vain vieläkään pidä sellaisista leimoista kuin vasemmistolainen tai oikeistolainen. Miksi Stalin lasketaan vasemmistolaiseksi ja Hitler oikeistolaiseksi. Vanhojen verenmakuisten leimojen tilalle olisi syytä keksiä uusia. Yhteiskunta on mennyt eteenpäin ja niin pitäisi meidänkin tehdä.

World's Smallest Political Quiz -testin voi tehdä täällä.

Lisäksi testisaitti kertoi minusta ja muista liberaaleista näin:

LIBERALS usually embrace freedom of choice in personal matters, but tend to support significant government control of the economy. They generally support a government-funded "safety net" to help the disadvantaged, and advocate strict regulation of business. Liberals tend to favor environmental regulations, defend civil liberties and free expression, support government action to promote equality, and tolerate diverse lifestyles.

The RED DOT on the Chart shows where you fit on the political map.

2 kommenttia:

Anna Amnell kirjoitti...

"Keskustalaisuus" ei ollut yllätys minulle. Melkein kaikki Suomenkin puolueet ovat "keskustalaisia" siinä mielessä, että eivät ole erikoisemmin kallellaan mihinkään suuntaan.

Puolueet pitäisi todellakin jaoitella uudelleen ja asiallisesti kuten kirjoitin jo Kiiltomadossa. Ehkä muistatkin sen.

Hanhensulka kirjoitti...

Ajatukset tulevat jostakin huomaamatta kuin höyhenen hipaisuina, ja kun tarttuu niihin kiinni, ei usein enää tunnista mistä höyhenestä hipaisu oli lähtöisin:)

Yllätyksellä viittasin ehkä enemmän meihin, sinun lukijoihisi;))