18.8.2006

Blogiongelmia ja kokeiluja

Juha K. Korento, joka on käynyt sadelammin lähettyvillä, ilmoitti tänään, että Firefoxin käyttäjät näkevät tämän blogger-blogin Dionysoksen edelleen huonosti, vaikka IE:lla se näkyykin hyvin ja näyttää ihan hyvältä. Ellen saa asiantilaa korjattua, muutan toiseen palveluun. Myös kuvien käsittely on ollut kovin tukkoista viime aikoina.

Kokeilumielessä olen avannut uuden Dionysoksen kevään Squarespacellä ja päivitän sitä samassa tahdissa tämän saitin kanssa.

Jos joku osaa ehdottaa parannusta Firefoxin (ja Operan) näkyvyyden parantamiseksi, otan ohjeita mielihyvin vastaan. Myös kommentit tuosta toisesta saitista ovat kovin tervetulleita, niitä voi laittaa jopa suoraan sinne toiselle saitille.

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Minulla on Tulikettu ja näkyy ihan hyvin...? Tietysti, jos pitäisi näkyä jotain erikoista, niin?

Anita Konkka kirjoitti...

Minullekin Tulikettu näkyy. Kuvatkin näkyvät kun klikkaa kohtaa missä on pieni neliö. Siis missä vika? Ei minulal ole ollut ongelmia laittaa kuvia Bloggeriin. Kaikki ovat näkyneet mitä olen blogiin pannut.

Ripsa kirjoitti...

Ja Opera toimii, ei mitään vikaa, niin myös muissa saiteissa.

hanhensulka kirjoitti...

Kiitos huomioista. Kokeilin tätä sekä Firefoxilla että Operalla ja molemmilla lastut näkyvät yhtenä leveänä kolumnina ilman sivumarginaaleja. Sen sijaan oikea paneeli, jossa ovat mm. kaikki linkit, ovat tekstin jälkeen sivun alaosassa, vaikka niiden pitäisi näkyä tekstin vieressä. Eli koodissa on jotakin vikaa, jota en osaa korjata. Täytynee kokeilla jotakin uutta blogin pohjaa. Katsotaan miten käy.