21.11.2006

Vuodatuksen kommentointi

Minulla on ollut viime aikoina vaikeuksia Vuodatuksen kommenttien kanssa. Ongelma on, että en pysty kommentoimaan siellä ollenkaan.

Onko kenelläkään muulla ollut vastaavaa ongelmaa?

12 kommenttia:

viivi kirjoitti...

Vuodatus on ollut jo useamman päivän ajan enemmän tai vähemmän rikki. Nyt tilanne on jo helpottanut hieman, mutta ongelmia on vieläkin.

hanhensulka kirjoitti...

Kiitos vihjeestä, Viivi. Jotakin on muuttunut enkä osaa omia asetuksiani korjata. Ehkä ajan kanssa korjaantuu (laiskan ihmisen laiska ajatus:).

ruu kirjoitti...

Joo, ihan on pehvasta ollut homma jo muutaman päivän. Mä en pysty kommentoimaan mun omassa blogissa ja kaikki vanhat kommenttini ovat hävinneet (mikä ei toisaalta ole kyllä kauhean paha juttu:). Eiköhän se homma korjaannu tässä lähiaikoina. Tai sitten pitää opetella bloggeriin tai jonnekin muualle. Voi että, en jaksais...

Muuten, kommentoin joskus aiemmin, että tuletko käymään Brisbanessa, kun käyt tällä mantereella? Tule moikkaamaan! MUlla olis Adelaidessa näyttelykin huhtikuusta elokuuhun ensi vuonna, ja Adelaidehan on Melbournen naapurissa.. mutta et taida olla täällä silloin?

ruu

hanhensulka kirjoitti...

Onneksi tökkii muillakin, voi olla, että laiskan ratkaisu on sittenkin paras;)

Tulen taas Melbourneen jouluksi ja uudeksivuodeksi. Pysyvästi vasta kun viisumi (contributing parent) on ratkaistu (anomus menee sisään tammikuussa, kun olemme pois maasta), ehkä marraskuussa tai loppuvuodesta joka tapauksessa tai sitten myöhemmin, joten Adelaiden näyttely jää käymättä tällä kertaa (onko internet-osoitetta sinne?).

Anonyymi kirjoitti...

Kikilla on olutonkelmia, mutta nyt näkyy pääsevän jo kommenteeraamaan.

Etappisika kirjoitti...

Nou komments.

hanhensulka kirjoitti...

Kuka on tämä Kiki, jolla on ollut olutongelmia:) Minulla oli vain kommenttiongelmia.

Etappisika kirjoitti...

Mietin samaa - ettei se Man Rayn kuuluisa malli Kiki de Montparnasse? Mutta olut ei kai ollut sille ongelma, veti samppanjaa ja absinttia varmaan enimmäkseen.

Kalevi Hotanen kirjoitti...

Herraväki ei tahallaan halua ymmärtää väärinkirjoitettua äidinkieltä. En viitsi googlata kikia, mutta tarkoitan meitä kaikkia olutongelmaisia ja niitä, joilla on ollut onkelmia.Onkelilla en tarkoita enoa.

ruu kirjoitti...

Olen kyllä aikamoisen kypsä koko vuodatukseen. Harkitsen vakavasti maiseman vaihtoa.
Lähetän sulle sen näyttelylinkin, kunhan se on olemassa. Se on yksi noista Temporary Exhibitions. Tässä näyttelypaikan linkki
http://www.history.sa.gov.au/migration/exhibitons.htm

Anonyymi kirjoitti...

siis exhibitions eikä exhibitons, sori

hanhensulka kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Laitan tähän alle koko korjatun linkin:
http://www.history.sa.gov.au/migration/exhibitions.htm