10.2.2007

Rokkikukko jääpuistossa

Bloggari ja rokkikukko, Pyrstötähti-saitin Juha K. Korento ja Korento-yhtye esiintyvät tänä iltana Helsingin rautatientorilla Jääpuisto -tapahtumassa. Antaisin tarkemman ajan tapahtumalle (joskus 6-8 maissa ilmeisesti), mutta heidän oma veppisaittinsta korentomusic.fi on sopivasti päivitettävänä juuri tässä viikonvaihteessa.

Niille, jotka eivät jaksa odottaa Juhan ja Korennon esiintymistä iltaan saakka on mahdollisuus kuunnella heidän viimeisintä sinkkuaan Minä pelkään täällä, EMI:n jukeboksissa. Sinkku ei taida vielä olla edes myytävänä missään, vaikka albumi, myös nimeltä Pyrstötähti, jolla se tulee myös olemaan, on kaupoissa jo 21.2.2007.

2 kommenttia:

Sami F kirjoitti...

Turhan sliipatulta kuulosti tuo biisi. Olisin kaivannut vähän rosoa ja omaperäisyyttä siihen.

Hanhensulka kirjoitti...

Joo, selvästi oli tuo tehty sinkuksi, ja niihän se julkaistaankin, kai ensi viikolla. Loput siitä tänään julkaistavasta Pyrstötähti-albumista kuulostaa rosoisemmalta. Kyllä ne vertailun tuntuvat kestävän. Toivottavasti myyvätkin hyvin.

Omaperäisyys genren sisällä on tietysti sinällään vaikea kysymys: pitäisi erottua ja samalla myydä, että saisi ruokaa. Ei käy kateeksi.