6.2.2007

Ihonvaihtoa, otsikkokuvia ja uusia värejä

Sanojen Anita antoi vihjeen hyvästä blogger-hacker-saitista nimeltä Beta Blogger For Dummies, jossa neuvottiin kuinka bloggeriin saa laitettua otsikkokuvan. Ohjeet olivat niin yksinkertaiset, että jopa minä pystyin niitä noudattamaan. Joten yllä näkyy tuloksena taas Sonkajärven Lammaspuron satavuotista hirsiseinää.

Nyt kun vielä keksisi, miten estää Blogilista.fi :n (haamu)päivitykset joka kerta, kun joku Arvoisista Lukijoista tai jopa minä itsekin kommentoin näitä lastuja. Jos jollakulla on asiasta vihje, please, please, kertokaa!

4 kommenttia:

A-K.H kirjoitti...

Alkaa taas olla mukavan- ja tutunoloinen päre.

Saara kirjoitti...

Kai sillä on jotain tekemistä näiden kanssa:
http://www.blogilista.fi/wiki/FAQ#P.C3.A4ivitykset

Ripsa kirjoitti...

Minulla on sellainen tunne - niin kuin olen ennenkin sanonut - että tuo nimenomainen honka on tuttu siltä ajalta kun olin 2-4-vuotias.

Nimittäin Sukevan vankilan ympäristön puut olivat ohuita ja kitukasvuisia, siinä kun oli lähinnä suota. Kauempana, siellä missä oli kauppoja ja juna-asema (en yhtään tiedä missä) näkyi paksuja mäntyjä, joissa oli jo kilpikaarna. Lyhyitä ne männyt olivat etelän mäntyihin verrattuna, vertasin kyllä, koska perhe ramppasi eestaas Mikkelissä, jonne oli jäänyt isän kavereita.

Oikeammin sanoen isä ja minä rampattiin, äidillä oli sairas pikkusisko hoidettavana.

Tämä nimenomainen Sonkajärven honka on kyllä vanhempaa perua, siis niistä petäjistä, joita itse pikkulikkana katselin.

Ehkä isäsi tietää kuinka vanha tämä aitan tai saunan hirsi on? En missään nimessä tahdo että rupeat sitä sahaamaan poikki ja laskemaan lustoja.

Toivottavasti se nyt kumminkin on edelleen olemassa, puu ja rakennus. Sinistynyttä honkaa kauniimpaa ei olekaan.

akh kirjoitti...

Sukevan tienoilla alkaa luonto muuttua selvästi pohjoiseksi, jäkäläiseksi, jäkälät.