14.4.2008

Takaisin Vanhassa-Euroopassa


Kuva: "Cool" Koala Viktorian Phillip Island'illa Australiassa maaliskuussa 2008, © Hanhensulka 2008


Kipeänä, ja pirun vihaisena.

Kaksi viikkoa korkeakuumeista flunssaa, lievästi iskeneen jet lagin lisäksi British Airways onnistui hukkaamaan 25 kg painavan laukun. Tänään jaksoin raahautua lentokentälle kyselemään tavaroiden perään.

Sanoivat, että 1.4. laukku oli löytynyt Lontoon kentältä ja oli saman tien hukkunut uudestaan. Arvelivat sen olevan ehkä Milanossa tai jossakin muualla, ehkä, tai kenties saattaisi olla Brysselissä tällä viikolla tai joskus, ehkä, mahdollisesti, tai saattaa se olla hukassakin. Sanoivat, että Terminaali 5:n sotkujen jäljiltä oli aluksi 40,000 laukkua pitkin Lontoon Heathrow'n terminaaleja, sitten muilla Englannin kentillä ja jopa Milanossa, jossa joku italialainen lajittelufirma yrittää selvittää sotkua englantilaisten puolesta.

???Italialainen!!! Selvittää sotkuja!!! Jonkun muun puolesta!!! Siis terveisiä Berlusconilta!

Kaikkea sitä kuulee, kun pesee välillä vaikut korvistaan! Tunsin vähäisenkin toivonkipinän hiipuvan kuin kissansilmä Rautavaaran tulisijalla.

Mutta nyt ollaan takaisin työpisteen, siis tämän uutuuttaan hohtelevan tietokoneen näppäinten ääressä. Taakse, hetkeksi, jäivät Australian pölyiset pellot ja kengurufarmi, joka on totta vain unelmissa. Mutta niitähän riittaa. Joten kohta ehtii bloggailla taas. Ehkä. Kenties. Tapaamisiin tällä viikolla.

7 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Hanhensulka-parka. Tuommoista on kuulemma Suomessakin kun kaikki lentokentät ja yhtiöt pannaan kunnon kilpailuasemiin.

Kun ei ole ihmisiä, niin kulut loppuvat ja pörssikeinottelijat saavat rahaa senkin matkalaukun edestä...

Ei sun nyt auta kuin hälyttää Sari ja muut italiansuomalaiset hätiin. Kyllä ne sen laukun löytävät!

Anitak kirjoitti...

Mun ystävältäni varastettiin matkalaukku liukuhihnalta, kun hän oli tulossa Lontoosta Finnairin lennossa Helsinkiin. Hän näki laukkunsa on kun se Vantaalla lipui mustasta aukosta hihanalle, ja sitten laukku äkkiä katosi jonnekin. Siitä tuli poliisijuttu, varkan jäljillr päästiin. Juttu on niin tuore että en vielä tiedä saiko ystäväni tavaransa takaisin, vai ehtikö voro myydä ne.
Eli, kaikki laukkujen katoamiset eivät Heathrowin kenttäväen sekoilusta.

Ripsa kirjoitti...

Niin ja sitä paitsi päädyit saamaan minultakin plakaatin. Annoin sen kaikille, joiden blogien nimet ovat sivupalkissa. Käy hakemassa!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti myös Runonarki palaa blogielämään - ja tietenkin laukut tähän maailmaan.

Hanhensulka kirjoitti...

Laukku tuli yllättäen ja ilman ennakkoilmoitusta alaovelle torstaiaamuna, kaksikymmentä päivää häviämisen jälkeen. Kiitos italialaiselle jakelufirmalle. Laukku oli ollut Milanossa, josta se kuljetettiin maateitse Belgiaan ja jaettiin siis ovelle saakka.

Italialaisia en enää koskaan hauku, enkä lennä British Airwaysilla, jos vain voin sen välttää.

Luin jostakin, että normaalitilanteessa hävinneistä laukuista varastetaan noin 2 %, tai ainakin ne häviävät lopullisesti. Vaarallisin kohta on juuri liukuhihnalla. Ruuhkassa on helppo napata laukku, varsinkin, jos se kiertää enemmän kuin yhen kierroksen karusellissa.

Runon arki palaa ihan pian. Kiitos muistutuksesta.

Ripsa kirjoitti...

Jos olisit halunnut jäädä aliseen maailmaan, niin on surullista jos päädyitkin elämään pää ylöspäin.

Mutta ehkä se tekee hyvää verenkierrolle!

Hanhensulka kirjoitti...

Joo hyvä on putkia joskus käyttää toisessa asennossa, vaihtelu virkistää.