9.12.2008

Myöhäiset itsenäisyyspäiväterveiset Caulfieldistä

7 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Jaaha, pitää kaivaa kiireesti Australian kartta. Toivottavasti Caulfield on sentäs kartalla.

Sen tiedän että Ruu asuu Brisbanen lähellä mutta ei ihan siellä.

Kiitos onnitteluista, naapurissa juhlittiin yhden isännän synttäreitä ja Suomen, samaan aikaan. Isäntä lauloi bluesia ja soitti huilulla intiaanimusiikkia.

Poliisit kävivät pihalla rauhoittamassa nuorisoa yhdesti.

Hanhensulka kirjoitti...

Ei ole ihan joka kartalla, onpahan vain Melbournen esikaupunkialueita, joita riittää niin kauas kuin viitsii katsoa. Sateita piisaa ja viileää ilmaa, vaikka pohjoisempana on kyllä lämmintäkin. Itsenäisyyspäivänä oli Suomi-haalilla joulumyyjäiset, mutta eivät muuten itsenäisyyttä juhlineet, puolikielisiä mummoja ja pappoja oli pääasiassa paikalla ja myynnissä karjalanpiirakoita, kovaa ruisleipää, saunavarusteita ja sen sellaista nostalgiakamaa.

Marja-Leena kirjoitti...

Hauska kuulla pitkästä aikaa! Varmaan on paljon blogi aineistoa uudesta kotipaikasta (hint, hint). Mitähän annetaan tuppaantuliaiseks?

Ripsa kirjoitti...

Hyvä Marja-Leena! Esitämme siis yhdessä toiveen saada sivujen mittainen kuva-postaus!

Tiesitkös muuten, H-sulka, että Suomen lipun roikottaminen tuolla lailla pää alaspäin on kielletty? Ankarasti, rikoslaissa!

Ripsa kirjoitti...

Ai niin ja joo. Mietin että Caulfield, mistäs sen muistan ja nyt vasta että tottakai, siis Holden Caulfield!

Hanhensulka kirjoitti...

Joo, aineistoa on, kun vain saisi näppäilyvaihteen päälle. Ja vaihteista puhuakseni...Holden on australialainen auto ja on siis tämä Caulfield myös, mistä johtunee tämä sattuma. Salinger on juutalainen ja Caulfield on sodanjälkeen tänne muuttaneiden jutalaisten asuttamaa aluetta, mahtaisiko nimelle löytyä tästä yhdistelmästä jonkinlaista selitystä? Ehkä on liian kaukaa haettu.

Huomanet Ripsa, että lippu on kuivumassa, se pestiin varmuuden vuoksi ennen itsenäisyyspäivää, vaikka ei sitä sitten kuitenkáan nostettu salkoon, kun ei edes ole salkoa...Olisiko lipun kuivaaminen tuossa asennossa rikollista:)

Ripsa kirjoitti...

Sataa, mutta ei ole kuuma. Kuulostaa ihan Oregonin talvelta. Mutta siellähän on kesä!

Sen sijaan Ruu on helisemässä myrkyllisten hämähäkkien kanssa ja siellä sen kotona on kuumaa ja kosteaa.