31.12.2009

Hyvää uuttavuotta 2010


Olkoon vuosi 2010 juuri sellainen kuin sen itsellesi toivot.


Yllä on säätila Helsingissä kello 0900 ja Melbournessa kello 1800 tämän kirjoittajan osalta kovin laiskan vuoden 2009 viimeisenä päivänä.

5 kommenttia:

rniemi kirjoitti...

Mainio sääkollaasi.
Hyvää uutta vuotta !

Ripsa kirjoitti...

Kiitos itsellesi, Hanhensulka!

Ethän sinä ole kovin paljon virtuaalista naamaasi näyttänyt, mutta kyllä sen selittää muuttosi sinne down under.

Meillä on tänään osittainen kuunpimennys. Pidän siitä että sinulla on tuo kuu mollottamassa tuossa sivupalkissa ja vilkaisen sitä joka kerta ihan heti.

Minulla pitäisi näyttää pyörivän appelsiinin ja mandariinin ja lampun avulla (siis simulaatio aurinkokunnasta/maasta ja kuusta) että osaisin sanoa onko kuunpimennys näkyvissä myös Melbournessa, mutta kun et voi tulla näyttämään sitä minulle, niin tyydyn toivottamaan sinulle samaa kuin toivotit meille uskollisille lukijoillesi!

Anita Konkka kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle sinne maailman toiselle puolelle. Ei lämmin luita särje.

marja-leena kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta! Siellähän on jo uusi vuosi kun täällä vasta illan juhlat alkavat! Kippis!

Hanhensulka kirjoitti...

Kippis vaan kaikille. Täältä aivan naapurikyliltä saakin oivallista kuohuviiniä nimeltä Yarra Burn. Tosin sitä kutsutaan sampanjaksi, ja ranskalaista, joka on huikeasti kalliimpaa, ranskalaiseksi sampanjaksi.

Kuunpimennys ei aivan näkynyt Melbournessa, se on sijainnista kiinni, Länsi-Australiassa se näkyi koko komeudessaan täällä vain pienenä aavistuksena.

Täälläkin tietysti toteutui virallisesti se sininen kuukausi, tiedättehän 'once in the blue moon' ja sitä rataa, koska täysiä kuita mollotti taivaalla kahdesti joulukuussa, 2. päivänä ja toisen kerran juuri viimeisenä päivänä.