19.5.2006

Ihme on tapahtunut

(Haamupäivitys johtuu siitä, että korjasin yhden tektin joukossa olleen linkkivirheen)

Tänään nähtiin sitten sellainen ihme, että Suomen euroviisuedustajan haastattelu oli päässyt The Times –sanomalehden sivuille. Eikä siinä kaikki, etusivuilla komeili komeista pojista (vai lienevätkö tyttöjä, mistä sen tietää) kuva, jossa mainostettiin sisäsivujen juttua. Kerrankin Suomella on kappale, jonka esittäjä on yht'äkkiä euroviisujulkku.

Lordi (lordien loukko on täällä) oli kisojen kynnyksellä saanut jopa gigin johonkin ateenalaisluolaan, joten on pojilla vientiä. Orkesterin johtaja sanoi haastattelussa (otsikko oli From Hell ... to Eurovisio) mm. näin:


I used to watch films like The Evil Dead and think, ’I want to do that, I want to be that’


Ilmeisesti ainakin joku toive orkesterinjohtajan listalta on näin ollen toteutunut.

Muuten yllättäen huomasin, että siinä Hardrock Halleluja –kappaleessa oli kertosäkeessä oikein mukavasti rokkailevaa keinuntaa. Hyvältä näyttää huomista ajatellen.

Minä tietysti vanhana sovinistisikana kannatan Carola Häggkvistiä, jonka kappale oli helpommin nieltävä ja eilenkuulluista ylivoimaisesti paras – paitsi siis, että Lordi tuli melko lähellä perässä – mutta näiden jälkeen oli tyhjää täynnä. Ehkä pudonnut virolaistyttö olisi sentään ansainnut päästä mukaan.

Lordi on rautaa (mutta Carola timanttia)!!!

7 kommenttia:

marja-leena kirjoitti...

En ollut kuullut Lordista kunnes eräs blogiystävä Englannissa kirjoitti mulle ja kysy mitä minä heistä ajattelin (kauhistuneena). Sitten googlasin ja olen hieman seurannut mutten ole kuuunnellut. Eihän ne ole minun tyyppiä, mutta annan pisteitä omaperäisyyteen. Muuten tuo linkki From Hell..to Eurovision ei toimi.

hanhensulka kirjoitti...

Kiitos Marja-Leena, korjattu on. Minä olin kuullut pikku pätkän Lordia aikaisemmin, mutta en koko juttua. Aika karmea, mutta jotenkin muusikiksi tunnistettava ja jopa ehkä tarttuva tai ainakin keinuttava sointi, mahtava lavantäyttökyky, näyttää ainakin viisi kertaa suuremmalta kuin ovat.

Työkaverit (eivät muusikinharrastajat, jotka puolestaan tietävät jopa sen sellisti mikä-se-on Garamin Sibelius-Akatemiasta ja tietysti Arto Noraksen), mutta siis muut ovat kyselleet ensimmäisen kerran suomalaisesta musiikista ja olen päässyt selittämään HIM:stä, The Rasmuksesta (jota monet luulevat ruotsalaiseksi), Sibeliuksesta, Karita Mattilasta, Esa-Pekka Salosesta ja jopa Atso Almilasta (joka on tavannut Neil Hardwickin, jolta taas on palanut muisti pohjaan) ynnä muista Suomea maailmankartalle piitävistä muusikoista.

Karpalo kirjoitti...

Hyvä Suomiiiiiiiii! :)

hanhensulka kirjoitti...

Ja LOOOOORDI!

rape stories kirjoitti...

Best of the text i read about a problem.

forced sex kirjoitti...

Wellcome to the real world.

rape stories kirjoitti...

Need to be readed.