29.6.2006

Minä paljastan itseni

Kuva: Bloginpitäjä tammikuussa 2006, Brokeback Mountainin innoittamassa (?) asussa, kiikaroi Australian alkuperäisten asukkaiden pyhään laaksoon, The Grampians'iin, joka kuhiseen käärmeistä, wallabeista ja kenguruista. Bloginpitäjän päässä on australialainen kansallispäähine, akubra, tehty kai lehmännahkasta ja kutittaa näin ollen syyttävästi kasvissyöjän herkistynyttä ihoa

Nyt on kuulema lastumaailmassa muotia paljastaa itseään sanojen lisäksi kuvillakin, tosin tuo oheinen kuva on ollut täällä jo ennenkin, maaliskuun alussa. Sun äitis on kuvaillut "minua", tätä bloginpitäjää, saitillaan ensin naisena, vähän Tove Jansonin näköisenä, mikä kutkutti mukavasti itserakasta egoa, ja sitten pitkäksi, laihaksi ja kaljuksi mieheksi, mikä tuo takaisin maanpäälle. Eniten ehkä siksi, että se osuu niin lähelle.

Tosin kiellän ehdottomasti, että ruskeat housuni nousisivat kainaloihin niin kuin hän vihjailee. Olemattoman mahan vuoksi (valitettavasti ei ole kehittynyt mainittavaa pyykkilautaa tai "six-pack'iä" kuten englanniksi sanotaan) ne paremminkin roikkuvat kuin alakuloinen Suomen lippu työttömän lipputangossa ja pitävät kiinni esiin törröttävistä lantioluista.

Yhtä lukuunottamatta, en ole koskaan tiettävästi tavannut ketään virtuaalituttavaani. Jokaisesta on mielessä kuitenkin jonkinlainen kuva, itsekuviteltu kuva niistäkin, joiden omakuvat ovat blogiensa yhteydessä. Mutta enpä taida uskaltaa sanoin kuvailla, mitä mielessä liikkuu.

Joten jääköön itsensäpaljastelu tällä erää tähän.

2 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Tästä pitkästä, laihasta ja kaljusta sekä ruskeiden housujen korkeasta vyötäröstä haluaisin täydentää sen verran, että kokonaishahmo on tyylikäs herrasmies. Tätä herrasmiesmielikuvaa yritin välittää sillä viittauksella prinssi Philipiin! Ett jos vaikka tuli joku väärinkäsitys.

hanhensulka kirjoitti...

Heh, heh. Kovin oli mairea hymy huulilla siitäkin vertauksesta, tosin minun nenäni on sirompi kuin Philippien konkat. En ollut aivan varma tarkoititko Belgian Philippe'ä vain Englannin Philip'iä, vaikka olisi tietysti pitänyt älytä oikeinkirjoituksesta. Molemmat ovat tyylikkäitä herrasmiehiä, tosin tämä Belgian tuleva kunkku ei ole suurella järjellä pilattu, vaikka onkin saanut oikein kauniin ja isokokoisen vaimon.

Kiirehdin sanomaan, että kuvan kaltaista asukokonaisuutta en pidäkään päälläni juuri muualla kuin rämpiessäni Grampiansissa. Ja kyllä siellä saakin rämpiä, kun (tietysti) luonnonsuojelualueella ei autolla saa ajella kuin virallisilla teillä.