21.6.2006

Ulkonäkö muuttuu

Spämien vuoksi joudun aktivoimaan word verification-toiminnon uudelleen. Se ei onnistunut edellisessä ulkoasussa joten pakko muuttaa sitä taas. En vielä osannut vaihtaa tuota yläosaa, mutta kunhan opin niin teen sen sitten, ehkä huomenna, nyt menen katselemaan elokuvia silmäluomien sisäpinnalta.

4 kommenttia:

hanhensulka kirjoitti...

Koekommentti

Anna Amnell kirjoitti...

Kokeilin tätä samaa, mutta en osannut käyttää sitä. Onnea uudelle blogiasulle!

hanhensulka kirjoitti...

Se on ihan helppo homma. Kopioit koodin KOKONAISUUDESSAAN ja korvaat aikaisemman koodin samoin kokonaisuudessaan. Sitä ennen kopioi vanha koodi Microsoftin Notepad'iin tai muuhun puhtaan tekstin käsittelyyn tarkoitettuun ohjelmaan (EI MS Wordiin). Sieltä voit sitten kopioida kaikki modifikaatiosi uuteen koodiin oikeille paikoilleen.

Bloggeri antaa lisäksi tilaisuuden valmistella uusi koodi kokonaisuudessaan ennen julkaisua. Älä tallenna sitä ennenkuin olet valmis. Ota välillä varmuuskopioita Notepadiin.

Ja siinä koko juttu.

hanhensulka kirjoitti...

Ja sen lisäksi, jos kaikki menee päin brinkkalaa tai sotkeudut muuten sukkiisi (vai pitäisikö sinun tapauksessasi sanoa kukkahattuihisi;) niin kopioi vanha koodisi kokonaisuudessaan sieltä Notepadista ja maalaa se takaisiin templateen, seivaa ja republish, näin et ole menettänyt muuta kuin aikaa:)