30.1.2007

Uusi lastukoto

Bloggerin uusi versio on sitten saapunut tällekin sanasaralle. Sormet ovat melkein verillä pelkästä modifikaatioiden tekemisestä ja pään raapimisesta. Muutos onnistui helpohkosti, vaikka onkin melko suuri määrä lastuja (tämä on 456., kai) ja kommentteja. Joitakin vanhoja ominaisuuksia putosi pois, mutta muuten on entistä helpompi tehdä omia sovelluksia.

Olen aloittanut indeksoinnin aiheittain, mutta se on vielä kesken, nyt on noin 150 lastua katsottu ja merkattu leibeleillä, työ jatkuu kunhan ehditään.

Käytän omissa koneissani melko suurta resoluutiota enkä voi testata näkyvyyttä pienemmällä. Jos tämä vasenkätinen sivupohja tuottaa pienemmillä resoluutioilla ongelmia, niin otan huomautukset kiitoksella vastaan.

Tulikin muuten täytettyä kaksi vuotta 27.1. mutta päivämäärä meni ohi huomaamatta.

Näyttää siis siltä, että lastuja on julkaistu noin 1.6 päivän, eli noin 38.5 tunnin välein, mikä tuntuu vähäiseltä ajalta ja panee ajattelemaan oman järkensä terveyttä. Tosin verrattuna superjulkaisijoihin kuten Käymälä ja SusuPetal se onkin melko pitkä aika (huom. tällä en mitenkään viittaa kummankaan mahdollisiin epäterveisiin elämäntapoihin vaan esitän kommentin pelkkää rajatonta ihailua mielessäni). Sivuja on kääntynyt (toukokuusta 2005 lähtien) lukijoiden käsissä aivan vähän vajaa 100,000 noin 50,000 käynnillä. Siis kiitos käynneistänne Arvoisat Lukijat.

7 kommenttia:

marja-leena kirjoitti...

Hei, onnes olkoon 2v. blogipäiville! On ollut mukavaa kyytiä. Uusiminen näyttää hyvälle, ja tässä Safarissa on helppo suurentaa teksin koko. Kaipaan kyllä entistä kaunista kuvaa tuossa yläpuolella, ehkä jotian sen laista tulee takasin ajan mittain?

PS Kommentia en tahdo saada hyväksymään, ei vain tule monta kopiota tai ei yhtään, neljällä yrityksellä??

Miss Foxy kirjoitti...

no se Käymälän herra onkin kyllä niin tuottoisa ettei toista taida olla.

hämmästelen sitä aina.

A-K.H kirjoitti...

Arvoisa bloginpitäjä. Olen jonkin verran taittanut lehtiä. Karkeistaen katse tekee z-liikkeen. Vasen yläkulma on vahvin, oikea alakulma on heikoin.Kyllähän tätäkin tottuu katsomaan, mutta vaihtaisin puolia. Tämä vasen kolumni on aika hallitseva.

Hanhensulka kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, Marja-Leena, kuvan kanssa on ollut vaikeuksia sikäli, että en saa kuvaa millään sijoitettua oikeaan paikkaan. Ehkä vielä onnistuu, Lammaspuron hirsiseinä sopi kuvaksi oikein hyvin.

Ms Foxy, Käymälä on kuin tekstitehdas, ja näyttää laadunvalvontakin tehtaalla toimivan:)

OK, Hotanen, kiitos neuvosta, muutos tehty, eikä edes ehkä jää viimeiseksi.

A-K.H kirjoitti...

No hyvä kun et ottanut nokkiis. Minusta tämä formaatti on hyvä lukea. Väreihin en ota kantaa. koska ne ovat makuasia. Sinänsä kaunis sininen. Tuleekin mieleeni, että ilmojen halki käy lentäjän tie, vaikka perse maata viistääkin. Tuo kuukautiskiertokin on ihan mukava, ja leipätekstikin.

SusuPetal kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle!

Käymälästä en tiedä, mutta kyllä minä itse aina välillä ihmettelen oman järkeni kanssa.

Vaan, sekin pähkäily on ajan haaskuuta ja pois bloggaamisesta...joten ei sitä sen enempää.

Keep up the good work! Siistit sivut, helppolukuiset eli silmäystävälliset.

Hanhensulka kirjoitti...

Eihän sitä nyt noin pienistä. Sitä paitsi lopputulos on paljon parempi.

Eihän sitä pähkäillä kannata bloggaamisen kustannuksella. Eikä paljon muutakaan tehdä.