15.12.2005

Postia Helsingin lentoasemalta

Yllätysmatka Suomeen tapaamaan hyvin miesvoittoista sukua. Pojanpojat kasvavat ja viisastuvat, ovat kohta isovanhempiaan viisaampia, vaikka ikää on tullut vasta 3 ja 1.5 vuotta (omille vanhemmille ja vähän itsellekin taitaa olla käymässä juuri päinvastoin, mutta sehän kai on luonnon laki), mutta maailmahan tuleekin koko ajan paremmaksi. Ja lämpimämmäksi.

Lämpötilatkin Suomessa ovat niin korkeita, että välihousut ja villapaidat lähinnä hävettävät. No sehän panee veren kiertämään vilkkaammin ja tarve villaisille senkun vähenee.

Aamulehden (tuon tunnetun bloggareiden halveksijan) ja Matti Mäkelän uhallakin ostin Carpelanin voittajakirjan, joita oli vaikka kuinka paljon tarjolla Akateemisessa, jossa söin myös tyydyttävän mustikkaleivoksen Märta Tikkasen vieressä, vaikka ei hän ehkä tiennytkään, että siinä istuskelin. Muitakin kirjoja tuli ostettua niin, että lasku oli lähes 150 euroa, toivottavasti ei tule turpiin kotona (huom. tämä on vitsi). Sain myös Kirja-Marjan lähettämät kirjat, joten matkalaukku on kulttuuria täynnä.

Kone lähtee kohta kohti Köpistä ja sieltä Brysseliin, perillä 10:45.

Yö meni muiden kyöpeleiden kanssa Helsingin lentoasemalla (ajattelen sitä vieläkin Seutulana), huivi kierrettynä pään ympäri, että silmissä ei olisi valoa, ja kädet työnnettynä reisien väliin lämmittelyn vuoksi. Asento näytti olevan hyvin yleinen muidenkin nukkujien keskuudessa.

Ja nyt portti kutsuu.

4 kommenttia:

Karpalo kirjoitti...

Mukava kuulla että kirjat ovat nyt sinulla.

Mr Bones & Dee kirjoitti...

No, jo on mullistus käynnissä. Oltiin ihan erehtyä paikasta. Onneksi on jutut tallella, päästään taas kiinni Brysselin kuulumisiin.
Hyvää alkavaa koiran vuotta ja Joulua sitä ennen. Äät ja ööt taas hallussa.
Jotenkin taas maisemissa timbuktulaiset

hanhensulka kirjoitti...

Jep. ja niin kuin uusia, olivat olleet niin ylhäällä kaapin päällä, että koirat tai pojat eivät olleet päässeet nakertamaan kulttuurinnälkäänsä:))

hanhensulka kirjoitti...

Huh, meinasin tuolilta pudota, kun näin tuon Bonesin ja Deenkin tuossa. Tervetuloa takaisin "ihmisten" ilmoille 8-)