15.4.2005

Kauniista naisista, poliitikoista ja vähän molemmistakin,

että emmehän me suomalaiset ole vielä tottuneet siihen, että poliitikkona on kaunis ja nuorehko nainen, vaikka kauniissa maassa tietysti on niin paljon tarjolla sitä lajia.

Miten olisimme voineet tottuakaan, kun ne, siis ministerit, ovat järjestään kuin seinästä revästyjä Pohjan akkoja. Tarkoitan siis akkoja siellä Pohjassa (vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa Pohjalla?) Ekenäsin lähellä, jossa on tunnetusti Suomen rumimmat akat. Jaa, että mistäkö blogihenkilö tietää? No, senhän tietää siitä(kin), että siinä lähellä on se Ekenäs, jossa on rumimmat ruotsinkieliset akat koko maailmassa.

Mutta eihän tässä siitä pitänyt, vaan tästä Karpelasta, joka ei siis blogihenkilön mielestä ole seinästä reväistyn näköinen. Vaikka on aika ajoin vaikeuksissa sekä äijän että ämmän kanssa.

Siis mikä siinä on, että kaunis nainen ei saisi olla ministerinä. Alusta lähtien lehtimiehet ovat vainonneet tätä kaunista naista, joka on lisäksi blondi. Vihjailivat ensin, että sillä ei olisi ministeriksi avuja. No onhan se sosionomi, että kyllä sillä hyvin pärjää kirvesmiehille ja mitä niitä nyt ministereinä on ja on ollut. Ja tarvitseeko ministerien edes olla mitään tohtoreita.

Katsotaan nyt esimerkiksi pääministeri Vanhasen isää. Mies on tohtori ja professori, (ja nyt täytyy käyttää englantia apuna): stepped on his dick. Miksi muuten suomenkielessä ei ole yhtä hyvää sanontaa?

Ehkä siksi, että meillä on niin paljon naisministereitä. Ja kukapa miesministeri ei haluaisi tehdä juuri sitä? Ehkä tämä Vanhanenkin halusi, kun oli Karpelan kopissa puoli neljältä aamulla vuoden 1999 toukokuussako se oli (?), no silloin tietysti mahlat juoksee kohisemalla, että siinä mielessä ymmärrettävää. Mutta että kuusi vuotta sitten, on suomalainen keltainen lehdistö vähän hidasta!!! Ja lisäksi tylsää.

Blogihenkilö ei nyt mitenkään vihjaise mitään Vanhasen mahloista. Vaikka suoraan sanoen on se sen näköinen mies, että ei uskoisi, että mahlat edes juoksevat. Mutta naimisissahan se kyllä oli. Vaikka ei olekaan enää. Vaimo otti eron. Miksiköhän?

Olisihan se somaa, jos presidentin vaaleissa olisivat loppusuoralla Vanhanen ja Niinistö. Karpelahan jo sanoi Niinistöstä, että tämä on aivan liian kova, ja sanoisi ehkä Vanhasesta, että se taas on liian pehmeä.

Ja näin suomalaisilla olisi selkeä valintatilanne kovan ja pehmeän välillä. Naiset ainakin olisivat tyytyväisiä saadessaan kerrankin valilta, useimmillahan ei ole valinnan vaihtoehtoa, niin kuin Karpelalla, vaan täytyy tyytyä siihen, mitä on milloinkin tarjolla.

3 kommenttia:

JM kirjoitti...

Kiitokset, että olet laittanut Maalaisen blogin linkkilistallesi. Minulla on suosikkeja niin paljon, että en pysty niitä pitämään ajan tasalla vaan lista saa sen hoitaa. Sinulla on pari muutakin b:ia, jotka kaikki ovat mukana suosikeissani. Kyllähän tämä sitten aikanaan vaikuttaa tulevaan top-listaan, jos siitä välittää. Älä tunne huonoa omaatuntoa, jos päätät minut rankata pois jonakin päivänä. Olen kirjoittanut jo kaksi vuotta ja olen tottunut siihen. Olette uudemmat, totta vie, rikastuttaneet suomalaista blogimaailmaa. Aina löytyy nautittavaa lukemista.

Anonyymi kirjoitti...

Tänks munkin puolesta. Mä en kyll tajuu mitä mä täällä näin fiksunolosessa blogissa oikeen teen. Mutt hei, kivaa!Salarakas

hanhensulka kirjoitti...

Eipä mitään, mielihyvin molemmat sinne listaan laitoin. Kun asioita valaistaan kaikilta kulmilta, ne kirkastuvat ymmärrettäviksi:)