21.1.2008

Ja eräs toinenkin metamorfoosi

Ja eikö heti perään toinenkin virtuaaliystävä-kommentaattori antaudu ja rupea bloginpitäjäksi. Ripsalla on vielä kovin neitseeltä näyttävä blogi. Mutta sehän on vika, joka korjautuu kuin kull... tota, piti sanoa siis, että ajan kanssa.

Aluksi Ripsa näyttää nauttineen somaa. Mutta sen voiminhan arjalaisetkin valloittivat Intian ja runoilivat tuhansia vuosia säilyneet Veda-runo-viisautensa.

Voimia eteenpäin!

4 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Ilman somaa ei olisi kyllä tullut mitään.

Ei nyt tarvinnut html-kieltä opetella, mutta vähältä piti.

Olen kyllä kysynyt tätä sulta ennenkin, mutta olen unohtanut mitä vastasit, jos vastasit: kuuletko sinä lyhyillä tai keskipitkillä aalloilla YLEn lähetyksiä?

Meinaan Radio YLE 1 on edelleen se paras kanava koko puljussa.

Hanhensulka kirjoitti...

Talossa ei taida enää olla edes sopivaa radiota. YLE lopetti joitakin lähetyksiään. Nyt niitä voi kuunnella satelliiteilla. Aikaisemmin meillä oli kaapelipalvelu jossa oli kaksi YLE:n radiokanavaa, mutta tässä nykyisessä ei valitettavasti ole. Onneksi kohta muutetaan täältä pois, en tosin tiedä miten australialaisilla kaapeleilla YLE kuuluu.

Enemmän kuin YLE:n puuttuminen harmittaa MEZZO -kanavan menetys. Se on tietämäni mukaan ainoa televisiokanava (maailmassa?), joka lähettää pelkästään klassista musiikkia (ja jonkin verran hyvää jatsia myös).

Ripsa kirjoitti...

Kerropas sitten vielä, onko brysseliläisissä radioissa Radioateljeen tapaisia kokeellisia feature-ohjelmia (mikähän feature olisi suomeksi?)!

Kun nimittäin tämä YLE 1:n Radioateljee on mennyt ja voittanut monia palkintoja, niitäkin Prix Italia-palkintoja, joita ainakin täällä tunnutaan pitävän kurssissa.

Ellei se kurssi johdu siitä että suomalaiset ne voittavat.

No, Sari tietäisi!

Sen sijaan Classic-kanava ei meillä täällä periferiassa kuulu, enkä nyt muista oliko se YLEn vai jonkun yksityisen yritys.

Hanhensulka kirjoitti...

On siin'arvostuksessa ehkä osatekijänä suomalaisten voittaminen. Tuskin kukaan enää muistaa Rostokin tai Knokken laulukilpailuja, paitsi me suomalaiset, jotka menestyimme oikein hyvin.

Radioateljeeta en ole koskaan kuullut, joten siitä en ossaa sannoo mittään.