27.4.2006

Auran väri

Timbuktu kävi raapaisemassa yhtä lastuani ja käväisin katsomassa mitä Afrikkaan kuuluu. Kovin on värikästä Timbuktussa - jopa koirujen siniset kielet näyttävät oikein suloisilta, mutta paljon ei ole näyttänyt tapahtuvan, kun Deellä on ollut aikaa pelata pokeria ja testailla auransa väriä. Deen aura onkin mielenkiintoinen, okra, auroista herkin.

Oma aurani tuli tänään violetiksi. Siitä sanotaan mm. että:

...Violetti haluaa tulla kuuluisaksi, matkustaa ympäri maailmaa, liittyä rauhanjoukkoihin tms. ylevää - ja monet heistä nämä haaveet toteuttavatkin. Violetti ihminen löytää itsensä usein johtajana tai opettajana, monet koettavat saada idealisminsa leviämään kirjallisuuden, taiteen tai musiikin keinoin.

Koska elämme parhaillaan violettia aikakautta, tuntee jokainen violetti ihminen, joka ei toteuta sisäistä kutsumustaan, parhaillaan voimakasta sisäistä tarvetta tarttua toimeen, saattaa päätökseen se, mitä hän on syntynyt tänne tekemään. Hänellä saattaa vain olla vaikeuksia löytää se erityisalue, jolla hänen on tarkoitus tavottaa oma suuruutensa. (joo vaikeaa on tämä ollut!!!)

Monille violeteille opetettiin lapsena, että hänen unelmansa ovat suuruudenhulluja ja mahdottomia. Sen vuoksi violetti on saattanut kadottaa alkuperäisen yhteytensä oman sisimpänsä kutsuun. Siksi violetin olisi tärkeää pysähtyä kuuntelemaan sisintään ja kysymään itseltään, tekeekö hän juuri sitä, mitä varten uskoo olevansa olemassa. Jos ei, hän ei koskaan saavuta elämässään tyytyväisyyden ja täyttymyksen tunnetta, ja hänen elämäänsä värittää raskas tyhjyyden tunne.Ah, osuu niin lähelle sielun reunaa, että ihan hirvittää. Lisäksi oman aurani voimavärejä ovat: lila, magenta, okra ja oranssi.

Lila: ...Herkkä lila on unelmoija ja tuulihattu, jonka on vaikea tarttua arjen rutiineihin. Hän mieluummin pakenee päiväuniin kuin ottaa vastuuta sen enempää itsestään kuin toisistakaan. Rahan ansaitseminen ja säännöllinen töissä käyminen on vastenmielistä tälle kauneuden palvojalle, joka mieluummin yrittää löytää viimeisiä viattomuuden rippeitä unelmistaan. Niistä voi tehdä runoja ja lauluja, mutta sekään ei ole lilalle niin kovin tärkeää - hänen ei tarvitse saavuttaa mitään konkreettista ollakseen onnellinen. Hän haluaa vain olla rauhassa ja seikkailla mielikuvituksensa loputtomissa aarreaitoissa ja satujen lumotuilla saarilla...

Magenta: ...Magenta nauttii herättämästään hämmingistä ja ravistelee mielellään läheistensä luutuneita käsityksiä. Villi irokeesikampaus tai hurjat lävistykset voivat olla magentan ilmaisumuotoja - mutta vain silloin, jos kukaan muu ei niitä käytä. Moottoripyöräjengissä magenta todennäköisesti pukeutuisi jakkupukuun. Hänen tehtävänsä kun on olla rohkeasti, räväkästi erilainen...

Okra: ...Okra
kadottaa aina tavaransa jonnekin ja viettää suuren osan ajastaan etsimällä niitä. Ulkopuoliselle hänen elämänsä saattaa näyttää jatkuvalta kaaokselta, ja suuremman järjestyksen ystävät saattavat menettää hermonsa yrittäessään - turhaan - saada levottoman okran pysähtymään...

Oranssi: ...Oman elämän asettaminen vaaraan on sellainen adrenaliiniruiske oranssille ihmiselle, että oikeastaan vasta äärimmäiset kokemukset kuolemaa uhmaten saavat hänet tuntemaan tyydytystä ja onnistumista. Oranssi ihminen hyppää huikaisevia benji-hyppyjä, valloittaa vuorten huippuja ja rakastaa ääriolosuhteiden tuomia haasteita...Laiskan päivän laiskaa lastuamista. Omaan napaansa tuijottaminen ei tietysti ole outoa puuhaa bloginpitäjälle. Sitähän koko lastujen veistely on - laillistettua narsismia, josta ei edes jää huonoa omaatuntoa niin kuin tyyneen lammen pintaan tai peiliin tuijottamisesta.

Luonnetestejä (kuva vieressä) löytyy täältä.

3 kommenttia:

Karpalo kirjoitti...

Mulla oli muistaakseni toi testin tulos Lila. Nyt kun luin noita muita, niin okra ja oranssikin on kyllä aika lähellä.

Hanhensulka kirjoitti...

Helppo uskoa. Lilasta sanotaan myös näin:

Lila ihminen on täynnä unelmia, fantasioita, enkeleitä, keijuja ja muita satujen ja tarujen ihmeolentoja. Lila ihminen elää unelmien maailmassa ja saattaa seikkailla internetin ja tosielämänkin roolipeleissä paljon sujuvamin kuin arjen askareissa. Hänen sisällään elää mahtava taikuri tai uljas ritari, eikä todellinen elämä tunnu tarjoavan hänelle mahdollisuuksia näyttää toisille todellista kauneuttaan.

Karpalo kirjoitti...

Juuri näin, juuri näin. :) Olen koko ikäni ollut loistava mielikuvitusmaailmaan pakenija.