13.7.2005

Rock chick? Who? Me?

Blogihenkilö on aina halunnut tietää, miltä tuntuu olla rock chick. Nyt ainakin tietää, kuka rock chick olisi, jos olisi. No huonomminkin olisi voinut olla, mutta ei ehkä paljon paremmin.


Which Rock Chick Are You?


Kiitos Minhille ja Ruu Morbidille testivihjeestä.

5 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Minulla oli vähän ongelmia tehdä tuota testiä, kun oli peräti pari kohtaa, joista en olisi halunnut valita mitään vaihtoehtoa. Ehkä se lohduttaa sinua edes vähän, sillä minulle tuli tuo sama chick,... kuka hitto se muuten on?

hanhensulka kirjoitti...

Fantastinen laulaja tämä Tori Amos on, jos iskee oikeaan kohtaan kuuntelijan hermoa, ja sellainen ajattelevan ihmisen rock chick. Tuossa tekstin joukossa on linkki, josta pääsee kuuntelemaan hänen musiikkiaan. Hänen sinkkunsa on vissiin 19. Suomen listalla parhaillaan (tai jotakin) Tässä on vielä suomalaisen saitin osoite, jos kiinnostaa lukea lisää suomenkielellä, ja Eloren artikkeli hänestä, joka kannattaa lukea myös.

http://www.geocities.com/nfyt_fi/

http://cc.joensuu.fi/~loristi/2_01/lai201.html

hanhensulka kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että kuuntele erityisesti kappale nimeltä Crucify, josta on myös täyspitkä video (löytyy tekstin joukossa olevasta linkistä siis). Toimii tietysti parhaiten laajakaistayhteyksillä.

Elina kirjoitti...

Täytyypä katsella videoita joskus, monia en ole tainut ikinä nähdä, kiitokset linkistä!

Crucify on muuten minunkin suosikki, no, yksi monista... Uudemmista olen jäänyt koukkuun kappaleeseen Pancake (levyltä Scarlet's Walk), jonka kantaaottava sanoitus aukeni tosin vasta äskettäin.

Lisättäköön linkkilistalle vielä Amosin oma sivu http://www.toriamos.com/ Siellä soivat tällä hetkellä uusimman levyn kappaleet. Vanhemman tuotannon kaikki sanoitukset ja äänikatkelmia osoitteessa http://www.everythingtori.com/

Saara kirjoitti...

Oho, taidan ollakin ihan käpy. Täytyy kai sitten tutustua.