23.2.2006

20,000. kävijä Dionysoksen keväässä

Eilen kello 1842 Suomen aikaa kävi joku Arvoisa Lukija Dionysoksen keväässä ja oli 20,000. kävijä sitten toukokuun 1. päivän 2005.

Kävijä on voutilalainen Elisa-laajakaistan asiakas, joka käyttää Windows XP:llä pyörivää IE6-selainta, ja jonka näyttölaite piirtää 1280 x 960 -resoluutiota. Erittäin tyypillinen käyttäjä laitteistoltaan. Kävijä oli tullut tänne Blogilistan kautta.


Kuva: Burning the midnight oil, people tribe net

Ja on lisäksi ystävällinen sielu, joka on raapaissut tämän kiitollisen bloginpitäjän virtuaalista nahkaa, hellästi tai rajummin, sillä ei ole niin suurta merkitystä.

Pääasia, että on päässyt käymään, niin kuin ne kaikki muutkin nyt jo 20,036 kävijää, joista jotkut ovat jopa ystävällisesti merkanneet käyntinsä tähän kommenttiystävälliseen blogiin (ei ehkä aina näytä siltä;).

Kaikki se keskiyön öljyn poltto ei siis ole ollut hukkaan heitettyä.

Saattaa olla, että olen itse käynyt täällä 20,000 kertaa, mutta ne 36 käyntiäkin ovat enemmän kuin peloissani odotin asennellessani laskuria viime toukokuussa, vaikka tietysti himokkaasti toivoin enemmän.

Kiitos!

P.S Kun testailin blogia tänä iltana, huomasin, että Firefoxin ja Operan käyttäjät eivät näe oikein kovalla vaivalla väsäämiäni ikoneita tuossa oikeassa sivupaneelissa. Yritän korjata ne huomenna, nyt menen maata. Hyvää yötä.

2 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Myös Safarilla sivupalkki on hiukan persoonallinen (eri tavalla kuin Firefoxilla). Nappulat ovat nähdäkseni melko ok (Links alla Hanhensulan linkit ja sen vieressä, hiukan alempana tosin, Blogilista. Niiden alapuolella Brainboost ja kiiltomato.net. Omat työt alla viisi nappia siististi alekkain). Sen sijaan Kävijöitä-palanen sinne Visits since kuvaan asti ei alakaan edellisten nappuloden alta, vaan punkee Omat työt -tekstin rinnalle "kakkossarakkeeseen". Loppu on taas ihan linjassa.

Jos tuosta tiedosta vaikka olisi apua ongelman paikallistamisessa. Raportoin, jos muutosta tapahtuu.

Vaikka napit on rakkaudella väännetyt ja tietenkin tärkeä osa blogin ilmettä, niin pääasia on, että teksti näkyy! Ja sen kanssa ei ole ongelmaa (kun vain saisin aikaseksi ne silmälasit!)

hanhensulka kirjoitti...

Kiitos, Sun äitis, yritän tehdä jotakin. Minulla on nyt Firefox ja Opera kotikoneessa, Safari puuttuu, mutta hommaan senkin, joten voin ainakin testailla.